ΒΙΝΤΕΟ- Ο ασχημότερος σκύλος

ΒΙΝΤΕΟ- Ο ασχημότερος σκύλος

Ένας σκύλος με τεράστιο κεφάλι και πόδια πάπιας, διασταύρωση μπόξερ, μπιγκλ και μπάσετ χάουντ νίκησε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ασχημότερου Σκύλου, που διεξήχθη για 25η χρονιά στην Καλιφόρνια.

Ο Walle, ηλικίας τεσσάρων ετών, εμφανίστηκε στον διαγωνισμό τελευταία στιγμή και κρίθηκε ο ασχημότερος από τους 30 σκύλους που συμμετείχαν.

«Αυτός ο σκύλος μοιάζει σαν να υπέστη επεξεργασία στο photo-shop, με στοιχεία από αρκετούς σκύλους και ενδεχομένως και άλλα ζώα», δήλωσε ο Brian Sobel, κριτής του διαγωνισμού.

Ο Walle κατατρόπωσε τους αντιπάλους του και έσπασε την μακρόχρονη κυριαρχία των φαλακρών τσιουάουα στον διαγωνισμό ασχήμιας.

Η ιδιοκτήτριά του, που τον υιοθέτησε μόλις σε ηλικία τριών μηνών, δέχεται επικριτικά σχόλια για το παρουσιαστικό του σκύλου της, ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι τον αγαπά πάρα πολύ.

Οι κριτές δήλωσαν ότι αυτό που τους εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το περίεργο περπάτημα του Walle, ο οποίος κέρδισε χρηματικό έπαθλο 1.500 δολαρίων και θα παρουσιαστεί σε πολλές εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι σκύλοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό κρίνονται για τη φυσική τους ασχήμια και το πόσο αδέξιοι είναι.

ΠΗΓΗ:econews.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:YOUTUBE.COM,ΧΡΗΣΤΗΣ: ITN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ