Ηράκλειο-Δύο ακόμη κτίρια υπό κατάληψη

Ηράκλειο-Δύο ακόμη κτίρια υπό κατάληψη

 

Δύο ακόμη κτίρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στα οποία στεγάζονται η Δ/νση Δασών, η Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης, η Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων, η Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου, η Δ/νση ΠΕΧΩΣ τελούν σήμερα υπό κατάληψη, με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων να συνεχίζονται με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

 

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναλυτικά:

 

”Από σήμερα, Παρασκευή 23.11.2012, τελούν, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, υπό κατάληψη δύο ακόμη κτίρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στα οποία στεγάζονται η Δ/νση Δασών, η Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης, η Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων, η Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου, η Δ/νση ΠΕΧΩΣ.

 

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταλήψεις για πέμπτη ημέρα στα κτίρια της οδού Αλμυρού 14 στο Ηράκλειο, όπου στεγάζονται τρεις Δ/νσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, μεταξύ των οποίων και η αρμόδια για τα θέματα διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας Δ/νση Διοίκησης, και στα κτίρια στην Ελευθέρνης στα Καμίνια όπου στεγάζονται δύο Δ/νσεις.

 

Υπό κατάληψη τελεί και η Δ/νση Δασών Χανίων για δεύτερη μέρα.

 

Διατρανώνουμε, για μιαν ακόμη φορά, την αγανάκτησή μας για τις πολιτικές που δεν μας αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους με ψυχή και με πολυετή προσφορά στους χώρους δουλειάς, αλλά ως σωρό άχρηστων αντικειμένων που πρέπει να τεθούν άνεργοι στο περιθώριο της κοινωνικοοικονομικής ζωής.

 

Καταγγέλλουμε την απόπειρα του υπουργείου για διχασμό των εργαζομένων με την τελευταία του εγκύκλιο στην οποία απροκάλυπτα αναφέρεται ότι «η παράλειψη των υπηρεσιών να αποστείλουν στοιχεία θα αποβεί σε βάρος των υπαλλήλων εκείνων οι οποίοι θα εξαιρούντο από την εφαρμογή του νόμου».

 

Στηρίζουμε τους αγώνες των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα και την υπόλοιπη Κρήτη. Καλούμε το λαό και την εργατική τάξη του Ηρακλείου να στηρίξει τον αγώνα μας και να πυκνώσει τις τάξεις μας.”

 

 

Πηγή: flashnews.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ