Μάχη στα Χανιά για τη παραλία

Με αίτημα να παραμείνει ο χώρος στην κυριότητα του δήμου,ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων του δήμου και εκπρόσωπος της εκκλησίας, καλούν τους πολίτες των Χανίων να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που θα γίνουν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.” Η περιοχή των Αγίων Αποστόλων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Χανίων και πρέπει να παραμείνει ελεύθερη για κάθε πολίτη” είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχς Χανίων.

” Όπως ένα σώμα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πνεύμονα, έτσι και τα Χανιά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Άγιους Απόστολους, μια πηγή ζωής και αναπνοής”, τόνισε ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, πατέρας Δαμασκηνός.

“Οφείλουμε όλοι με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε, να προασπίσουμε και να αναδείξουμε την περιοχή των Αγίων Αποστόλων όπως της αξίζει και είναι η αναπνοή μας”, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Σταματάκης.«Ο δήμος Χανίων, εδώ και είκοσι επτά χρόνια, διαχειρίζεται και έχει την ευθύνη προστασίας της περιοχής των Αγίων Αποστόλων. Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε μία σπιθαμή σε οποιονδήποτε. Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Ο χώρος ανήκει στους πολίτες των Χανίων και σε κανέναν άλλο», σημείωσε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος ‘Αρης Παπαδογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ