Λαμία-Υπό κατάληψη το δημαρχείο

Λαμία-Υπό κατάληψη το δημαρχείο

 

Υπό κατάληψη από εργαζόμενους, που διαμαρτύρονται για τα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία αφορούν τον κλάδο τους, παραμένουν το δημαρχείο της Λαμίας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στον δήμο αποφασίστηκε η κατάληψη να συνεχιστεί έως την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, οπότε θα ληφθούν νέες αποφάσεις για τη συνέχιση, ή μη, της κινητοποίησης. Στην περιφέρεια η κατάληψη θα συνεχισθεί έως και τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται να συγκληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσει το θέμα.

Εξάλλου, σε σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων στο γραφείο του περιφερειάρχη, υπήρξε συμφωνία για κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας, τη Δευτέρα, και για κλείσιμο των υπηρεσιών στους πέντε νομούς της Στερεάς, την Τρίτη και Τετάρτη, 27 και 28 Νοεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους και συνολικότερα τα οικονομικά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι η κατάληψη του δήμου Λαμίας και της Περιφέρειας από την προηγούμενη Πέμπτη έχει παραλύσει τη λειτουργία τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ