ΕΔΕ για τον 19χρονο διαδηλωτή

ΕΔΕ για τον 19χρονο διαδηλωτή

Η Ελληνική Αστυνομία, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τραυματισμό του 19χρονου διαδηλωτή στην Πάτρα, κατά το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τις βραδινές ώρες της 17-11-2012 από το κέντρο της Πάτρας, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη επεισόδια, διακομίσθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», 19χρονος ημεδαπός με τραύμα στο αριστερό ζυγωματικό.

Ο τραυματίας εισήλθε στο Νοσοκομείο την 19:12 ώρα και εξήλθε ύστερα από 30 λεπτά περίπου, την 19:40 ώρα, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και συγκεκριμένα τη συρραφή του τραύματος.

Μέχρι τώρα ο 19χρονος δεν έχει ανταποκριθεί στις επανειλημμένες τηλεφωνικές και δια ζώσης επικοινωνίες ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους οικείους του, προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο τραυματισμός του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενεργείται για τα επεισόδια της 17-11-2012, δεν έχει προκύψει, μέχρι τώρα, κανένα στοιχείο που να συνδέει τον τραυματισμό του 19χρονου με ρίψη χημικών.

Για τον τραυματισμό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πάτρας και στο πλαίσιο της προανάκρισης θα κληθεί και πάλι ο 19χρονος να καταθέσει.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ