Τώρα-Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Μετρό

Τώρα-Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Μετρό

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας Αττικό Μετρό επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενοι στο Μετρό, ενώ πριν από λίγο πραγματοποίησαν πορεία από το σταθμό “Αγία Σοφία”.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με αίτημα την πληρωμή των 30 νεοπροσληφθέντων εργατών με αμοιβές ισάξιες με αυτές που αμείβονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της ίδιας ειδικότητας.

Πηγή: seleo.gr

Πορεία από το σταθμό του μετρο Αγίας Σοφίας προς τα γραφεία της Αττικό Μετρο πραγματοποίησαν νωρίτερα οι εργαζόμενοι στο μετρο Θεσσαλονίκης.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας εξω από τα γραφεία της εταιριας επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με αίτημα την πληρωμή των 30 νεοπροσληφθέντων εργατών με αμοιβές ισάξιες με αυτές που αμείβονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της ίδιας ειδικότητας.

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=76455:sugkentrosh-diamarturias-sta-grafeia-ths-attiko-metro-sth-thessalonikh&catid=1:latest-news&Itemid=50&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#ixzz2CNdtlUNl

Seleo.gr News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ