Αραβαντινός:Στον Κορυδαλλό τρώνε σολωμό

Αραβαντινός:Στον Κορυδαλλό τρώνε σολομό

Απίστευτες καταγγελίες για την VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού έκανε ενώπιον των βουλευτών που μετέχουν στην Ειδική Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος  ο αρχιφύλακας του Νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός.

Οι βουλευτές έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι όταν άκουσαν τον κ. Αραβαντινό να λέει ότι οι VIP κρατούμενοι τρώνε ακόμα και σολομό!

«Οι πλούσιοι έχουν λεφτά και περνάνε καλά. Παραγγέλνουν από τον Σκλαβενίτη. Χθες κάποιος παρήγγειλε καπνιστό σολομό και έφαγε. Αφού έχει λεφτά και παραγγέλνει τι να κάνουμε; Το σύστημα τους έχει αφήσει να καλοπερνάνε. Άμα πάθει κάτι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή ο Λάκης Γαβαλάς εσείς θα μας κατηγορήσετε ότι τους σκοτώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αραβαντινός.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Θεοδώρας Τζάκρη που μετέχει στην επιτροπή, η οποία απευθυνόμενη στον Αντώνη Αραβαντινό είπε:

 «Μην έρχεστε εδώ και μας κάνετε διαπιστώσεις. Ποιο είναι το σύστημα που επιτρέπει στους πλούσιος να περνάνε καλά; Εσείς δεν είστε το σύστημα των φυλακών; Εχουμε χάσει το μυαλό μας εδώ μέσα;»

Ομως ο κ. Αραβαντινός απάντησε ότι λέει την αλήθεια, δίνοντας παράλληλα και νέα στοιχεία για τους αλλοδαπούς που ελέγχουν πια πολλές φυλακές.

«Είμαι στις φυλακές 31 χρόνια σε λίγο θα πάρω σύνταξη αλλά δεν θα σταματήσω να λέω τα πράγματα όπως είναι. Αυτά που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά», απάντησε ο κ. Αραβαντινός αποκαλύπτοντας ότι αλλοδαποί ελέγχουν τις φυλακές και ότι το «μάρμαρο πληρώνουν οι Έλληνες κρατούμενοι».

«Φοβόμαστε και εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι γαμώ την Ελλάδα σας. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ