Τώρα-Στο Α.Τ. ο Κασσής

Τώρα-Στο Α.Τ. ο Κασσής

Στη σύλληψη του εκπροσώπου των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου Μιχάλη Τζίμα και του Προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης.

 

Η σύλληψη προκλήθηκε ύστερα από μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του κ. Τζίμα, του κ. Μπαλτογιάννη και του βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασσή, εκπρόσωπος του ΡωσοΓαλλοΒρετανικού ομίλου στον οποίο μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της Δωδώνης.

 

Ο κ. Τζίμας, ο κ. Μπαλτογιάννης αλλά και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, αποφασισμένοι να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των νέων ιδιοκτητών της Δωδώνης.

 

Οι κτηνοτρόφοι παραμένουν στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας όπου βρίσκονται επίσης οι βουλευτές  Χρήστος Μαντάς και Όλγα Γεροβασίλη.

 

Με μιας μικρής κλίμακας επιχείρηση οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έφτασαν τους απώθησαν από τον προαύλιο χώρο της βιομηχανίας και απαιτούν την απομάκρυνση των τρακτέρ. Όλοι πάντως μέχρι στιγμής παραμένουν ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

 

Πηγή: epiruspost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ