Επτά συγκεντρώσεις στη Θεσ/νίκη

Επτά συγκεντρώσεις στη Θεσ/νίκη

 

Με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι συλλόγων και αντιφασιστικών ενώσεων.

Την αρχή κάνουν αυτή την ώρα στη διασταύρωση της Β. Όλγας με την οδό Μπότσαρη μέλη τοπικών επιτροπών Τούμπας- Καλαμαριάς και Ε δημοτικού διαμερίσματος.

Την ίδια ώρα μέλη των τoπικών επιτροπών κέντρου και δυτικών συνοικιών συγκεντρώνονται στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και Παρασκευοπούλου και ανάλογα με τις συνθήκες, θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Στις 10.00, μέλη της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Αλληλεγγύης και της Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Την ίδια ώρα, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Μπότσαρη. Θα διανείμουν έντυπο υλικό, θα φωνάξουν συνθήματα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία με κατάληξη την πλατεία Αριστοτέλους ή την πλατεία Λευκού Πύργου.

Επίσης στις 10.00, αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δ. Γούναρη και μέσω των οδών Τσιμισκή- Στρατού- Δελφών- Καλλιδοπούλου θα καταλήξουν στη Β. Όλγας όπου και θα παρελάσουν παράλληλα με τα τμήματα που συμμετέχουν στην παρέλαση.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης. Στις 10.00 η Κίνηση «Απελάστε τον ρατσισμό» έδωσε ραντεβού στο ρολόι της Νεάπολης.

 

Πηγή: thestival.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ