ΓΣΕΕ για ΣΕΒ και Siemens

ΓΣΕΕ για ΣΕΒ και Siemens

Για το επίδομα γάμου επιτίθεται στον ΣΕΒ η ΓΣΕΕ, με ανακοίνωσή της, ενώ επισημαίνει και την «σκανδαλώδη αντιμετώπιση της Siemens…

Αναλυτικά η ανακοίνωση με αποδέκτη τον ΣΕΒ:

«Εάν ο ΣΕΒ θέλει να διατηρήσει στοιχειώδη σοβαρότατα, συνέπεια και αξιοπιστία δεν έχει παρά να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου και στην υπογραφή Εθνικής Σύμβασης στη βάση της κοινής δέσμευσης και επιστολής εργαζομένων και εργοδοτών προς τον τότε Πρωθυπουργό στις 2/2/2012.

Με αυτόν τον τρόπο μόνο θα διαψευστούν και οι «συκοφάντες» που καταλογίζουν στον ΣΕΒ το ρόλο του μυστικοσυμβούλου της Τρόικα και της ανάθεσης σε αυτήν της διεκπεραίωσης του βρώμικου έργου.

Γιατί, μια οι «συκοφάντες», μια τα όσα αναφέρονται στην απάντηση-σύσταση του Γραφείου Τύπου του ΣΕΒ χθες 25/10/12 κινδυνεύουν να ταυτίσουν τον ΣΕΒ με επαναστατική-αντιμνημονιακή-αντιτροϊκανή οργάνωση!

Αλλά ας απαντήσουν επί της ουσίας:

Θεωρούν ή όχι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ (10%) «χαϊμαλιά και σκουλαρίκια»;

Και με την ευκαιρία της δημόσιας αντιπαράθεσης ευχόμαστε χρόνια πολλά στον εορτάζοντα Πρόεδρο του ΣΕΒ κ.Δημήτριο Δασκαλόπουλο».

Η ανακοίνωση για τη Siemens:

Την ώρα που η πραγματική οικονομία στενάζει

Την ώρα που η παραγωγική δομή της χώρας αποσυντίθεται

Την ώρα που η ανεργία καλπάζει

Την ώρα που «με τα δόντια» πασχίζουμε να σωθεί κάθε θέση εργασίας στις επιχειρήσεις

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Η γραφειοκρατία ενδεδυμένη το μανδύα «ανεξάρτητης αρχής» (ΑΔΜΗΕ) με διάφορες αμφίβολης ισχύος αιτιάσεις προσπαθεί να αποκλείσει την ελληνική εταιρία FULGOR από το διαγωνισμό (υποβρύχια καλώδια υψηλής τάσης για τη διασύνδεση των Κυκλάδων).

Έτσι μένει ένας «παίκτης» στο διαγωνισμό, δηλ. η κοινοπραξία της SIEMENS με εισαγόμενο υλικό, άρα και εισαγόμενη ανεργία!

Καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει με προτεραιότητα την με προγραμματική συμφωνία ανάθεση του έργου σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ παραγωγική μονάδα και αν αυτό δεν είναι εφικτό για την εξασφάλιση ισότιμης συμμετοχής στο σχετικό διαγωνισμό των Ελληνικών Εταιριών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ