80.000 ευρώ…ναρκωτικά

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών ετοιμαζόταν να ρίξει στις πιάτσες των τοξικομανών στο Ηράκλειο ένας 22χρονος που συνελήφθη το πρωί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των υπηρεσιών της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 22χρονος νεαρός από το Χολαργό, μαθητής νυχτερινού λυκείου, συνελήφθη μετά την άφιξη του στο Λιμάνι με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά και τα ναρκωτικά, 2,5 κιλά ηρωίνης και δύο κιλά χασίς, βρέθηκαν μέσα στο σακίδιο που κρατούσε…

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν, το τελευταίο διάστημα, πληροφορίες για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που επρόκειτο να φθάσουν στην Κρήτη. Ο 22χρονος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής και επιβιβάστηκε σε ταξί, που ακολούθησε διαδρομή μέσω της λ.Εθνικής Αντιστάσεως. Οι αστυνομικοί που ακολουθούσαν κατά πόδας το ταξί με τον 22χρονο, αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν το όχημα, φοβούμενοι να μην το χάσουν μέσα στην κίνηση.

Στο σακ βουαγιάζ του νεαρού βρήκαν σε δύο συσκευασίες τις ποσότες των ναρκωτικών, ενώ κατά το σωματικό έλεγχο βρέθηκε σε απόκρυφο σημείο του σώματός του, ποσότητα κάνναβης 3 γρ., που όπως είπε ήταν για προσωπική του χρήση.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το εντοπισμό του παραλήπτη της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, της οποίας η πώληση εκτιμάται ότι απέφερε κέρδος ύψους περίπου 80.000 ευρώ!

 

Πηγή: cretalive

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ