“Μας ταλαιπωρούν στο λιμάνι”

“Μας ταλαιπωρούν στο λιμάνι”

 

Ταλαιπωρία επικράτησε το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όταν γονείς με τα παιδιά τους θέλησαν να επισκεφτούν τα τέσσερα πολεμικά πλοία που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και τη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αναγνώστες του enikos.gr καλούν από το πρωί στο τηλεφωνικό μας κέντρο και επισημαίνουν ότι παρά το ότι ανακοινώθηκε ότι η είσοδος θα επιτρεπόταν από τις 10:00- 13:00, έβρισκαν την πόρτα του λιμανιού κλειστή και τους υπάλληλους του λιμένα να ενημερώνουν τον κόσμο ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο λιμάνι πριν τις 15:00 «λόγω παρουσίας επισήμων».

Το enikos.gr  επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του υπουργείου. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι τα μέτρα απαγόρευσης παρουσίας του κοινού ίσχυαν μόνο για την προβλήτα Α.

Οι αναγνώστες επιμένουν ότι δεν επετράπη η είσοδος σε κανένα σημείο του λιμανιού και ότι δύο από τα τέσσερα πλοία – μουσεία είναι προσεγγίσιμα μόνο από την προβλήτα Α.

Το enikos.gr στην συνέχεια επικοινώνησε με την Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος. Η απάντηση που πήραμε ήταν «Το επισκεπτήριο τελείωσε, πείτε στον κόσμο να μην έρχεται».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ