Οι νέοι «Γιατροί του κόσμου»

 

Οι νέοι  «Γιατροί του κόσμου»

 

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – Παράτημα Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εθελοντική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, με το κοινό πρόγραμμα «Ν.Ι.Κ.Η. – Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε., έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντική ιατρική υποστήριξη στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, οι φοιτητές βελτιώνουν τις ιατρικές τους γνώσεις και πρακτικές τους δεξιότητες, δίπλα στους έμπειρους εθελοντές ιατρούς.

Το πρόγραμμα φιλοξενεί 50 φοιτητές, τρίτου ή μεγαλύτερου έτους, κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν συνολικά 20 ειδικότητες.

Η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. Θεσσαλονίκης, μέσα από το πρόγραμμα «Ν.Ι.Κ.Η. – Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία», συνεχίζει να υπηρετεί τους αξονικούς σκοπούς της για επιμόρφωση των φοιτητών Ιατρικής, αλλά και εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και προσβλέπει σε μία γόνιμη και αγαστή συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου». Δείτε τους νέους γιατρους του κόσμου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ