50χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην Πεύκη, ένας  50χρονος Έλληνες για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Ο 50χρονος συνελήφθη κατά την στιγμή που παραλάμβανε, έξω από Τραπεζικό κατάστημα, το χρηματικό ποσό των -1.650- ευρώ από ηλικιωμένη, στην οποία είχε παρουσιασθεί σαν γνωστός του γιού της και με το πρόσχημα επιστροφής μεγάλου χρηματικού ποσού από τη Δ.Ο.Υ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς, είτε μόνος του είτε με γυναίκες συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, με την ίδια μέθοδο δράσης. Συγκεκριμένα, προσέγγιζε ηλικιωμένους παριστάνοντας ότι είναι γνωστός συγγενικών τους πρόσωπων και με διαφορετικό κάθε φορά  πρόσχημα τους εξαπατούσε και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά. 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος, κατά την τελευταία εβδομάδα εξαπάτησε τέσσερις  ηλικιωμένους, από τους  οποίους απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των -6.900- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ