“Σφράγισαν” τα γραφεία βουλευτών

“Σφράγισαν” τα γραφεία βουλευτών

 

Περίπου 3000 πολίτες συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δράμα. Στην διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας συμμετείχε και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δια του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Δράμας Γιάννη Ξανθόπολου, ενώ παρόντες ήταν και πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι όπως και εκπρόσωποι κομμάτων. Απο τους Δραμινούς βουλευτές παρόντες ήταν ο Βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Επίσης συμμετοχή στην κινητοποίηση είχαν και οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων οχημάτων που παρέταξαν τα αυτοκίνητα τους κατά μήκος της οδού Εθνικής Αμύνης και περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας.

Μετά την συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας ακολούθησε πορεία που μεταξύ άλλων πέρασε από την οδό Ηπείρου και τα γραφεία των δύο Βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κυριαζίδη και Χρήστου Αηδόνη. Στα γραφεία τους έγινε συμβολική φραγή των εισόδων με τοποθέτηση οικοδομικών υλικών. Το ίδιο έγινε και στην κατάληξη της πορείας στην είσοδο των γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

 

 

 

Πηγή:dramini.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ