Και τα Χανιά είναι “κλειστά”

Και τα Χανιά είναι “κλειστά”

 

Μαζικά συμμετέχουν οι Χανιώτες στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο νέα οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνση. Η σημερινές απεργιακές εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται από παλμό ενώ η παρουσία των πολιτών είναι εντυπωσιακή.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων σήμαρα κλειστά παραμένουν σήμερα όλη την ημέρα τα εμπορικά καταστήματα, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία ενώ στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ λαμβάνουν  μέρος και οι ιδιοκτήτες των φορτηγών αυτοκινήτων που σε ένδειξη διαμαρτυρίας πάρκαραν τα οχήματα τους στην πλατεία Ελευθερίας στα Δικαστήρια και πεζή μετέβησαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς όπου και λάμβανουν μέρος στο συλλαλητήριο του ΕΚΧ και του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ που  ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Τη συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Χανίων

Στις σημερινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το νεα μέτρα που προτίθεται  να πάρει η κυβέρνηση συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι των Χανίων, που νωρίτερα πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στον κόμβο των Μουρνιών.

Εν τω μεταξύ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι περιμετρικά του κέντρου των Χανίων καθώς η συμμετοχή των απεργών στις κινητοποιήσεις είναι μαζική.

Ν��ρίτερα την δική του ξεχωριστή κινητοποίηση πραγματοποιησε  το ΠΑΜΕ στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και η ΠΑΣΥ καθώς και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και σύλλογοι. Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας των Δικαστηρίων

 

Πηγή: Flashnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ