• Πονάει το αυτί σου; Δεν έχει γιατρό

  12:27 μμ, Σαββατο 29 Σεπ 2012 12:27 μμ, Σαββατο 29 Σεπ 2012

  Μία νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στα τελευταία περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, αναδεικνύοντας τα αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία του Νομού Ηλείας, αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

  Όπως καταγγέλλει κάτοικος της Αμαλιάδας, το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το οποίο βρισκόταν σε γενική εφημερία νομού, με δυνατούς πόνους στο αυτί.

  Η γυναίκα, παρά τα παυσίπονα που είχε λάβει δεν είχε αποτέλεσμα και επειδή είχε υποψίες για ωτίτιδα, απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο για να πάρει μία ιατρική γνώμη και να της χορηγηθεί αγωγή, κυρίως για να απαλλαγεί από τους πόνους.

  Φυσικά, δεν φανταζόταν ότι θα έφευγε άπραγη και εκτός του ότι δεν βρήκε λύση στο πρόβλημά τους, μάλλον επιβάρυνε και το νευρικό της σύστημα από την αντιμετώπιση που συνάντησε εκεί.

  Αρχικά απευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία της παθολογικής και όταν ανέφερε ότι είχε πόνους στο αυτί, παραπέμφθηκε κατευθείαν στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία της χειρουργικής.

  Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, στα εξωτερικά της χειρουργικής βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι της είπαν ότι δεν υπήρχε ωτοσκόπιο για να δουν το αυτί της, που άλλωστε δεν ήταν και η ειδικότητά τους, και την παρέπεμψαν σε ωτορινολαρυγγολόγο.

  Εύλογα τα ερωτήματα από την πλευρά της ασθενούς και εύλογη και η αγανάκτηση, αφού ήταν Σάββατο βράδυ που ζήτησε βοήθεια στο Νοσοκομείο και για να βρει ωτορινολαρυγγολόγο θα έπρεπε να απευθυνθεί σε ιδιώτη, και αν τον έβρισκε, και φυσικά θα έπρεπε να τον πληρώσει, με χρήματα που σε τέτοιες περιόδους είναι δυσεύρετα.

  Πηγή: patrisnews.com

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα