• Ένα φεστιβάλ για παιδιά...

  1:30 μμ, Πέμπτη 20 Σεπ 2012 1:30 μμ, Πέμπτη 20 Σεπ 2012

  Μικρόπολις! Μια πόλη για παιδιά, ένα φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που ανοίγει τους δρόμους στη γνώση μέσα από το παιχνίδι...

  Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς, φιλοξενείται για τρίτη συνεχή χρονιά, στην "Τεχνόπολις" ( Πειραιώς 100, Γκάζι) και ένας χώρος 22.000 τ.μ. μετατρέπεται σε ένα διαδραστικό πάρκο παιδείας και πολιτισμού.

  Τα παιδιά από 2 - 13 ετών αποκτούν γνώσεις μέσα από το παιχνίδι.

  Η πόλη "θαύμα" δίνει απαντήσεις στους μικρούς της φίλους και εκπαιδεύει τους πολίτες του αύριο σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και επιστημονικά θέματα, προάγοντας οικουμενικές αρχές και αξίες, μέσα από συναρπαστικές δράσεις και ευρηματικά προγράμματα.

  Με κεντρικό σύνθημα της φετινής διοργάνωσης: «Όλοι για έναν και ένας για όλους», περισσότεροι από 40 καταξιωμένοι περιβαλλοντικοί, ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί φορείς, μουσεία, εκδοτικοί οίκοι, καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά σχήματα ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις μαζί με χιλιάδες παιδιά και γονείς από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της Μικρόπολις 2012.

  Το φεστιβάλ θα γίνει στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Μικρόπολις από τις 10:00 - 20:00.

  Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ για τους πολύτεκνους και τους άνεργους είναι 2 ευρώ.

  Δωρεάν είναι η είσοδος για τα ΑΜΕΑ.

  Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα