Πιερία: Από κορονοϊό πέθανε ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που έφυγε από τη ζωή πέρυσι

Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την ίδια οικογένεια. Πατέρας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο έχασε τη σύζυγό του μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού νικήθηκε από τον κορονοϊό.

Ήταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο όταν σοκαρισμένος και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια του ο 38χρονος Γιάννης Πιτσάνης περιέγραφε τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά το θάνατο της συζύγου της, από επιπλοκή λίγο μετά τον τοκετό.

Το βράδυ της Πέμπτης, μία δεύτερη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια. Ο 38χρονος, δεν κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό και υπέκυψε στην νόσο. Όπως λέει η οικογένειά είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, έφυγε μέσα σε μια μέρα.

«Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική.»

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους που ήταν όλη του η ζωή.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι γονείς του είναι νεαροί, είναι άνθρωποι που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

Η πόλη της Κατερίνης έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγικότητα της μοίρας, αφού ο 38χρονος πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου. Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι ενός έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ