Βρήκαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας, με βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα από τάξη Γυμνάσιου. Τα αρχεία είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο παλαιότερης υπόθεσης, που αφορούσε τη σύλληψη 42χρονου καθηγητή για παιδική πορνογραφία.

Τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βίντεο, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πλήθους αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων, πιθανόν μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Οι βιντεοσκοπήσεις αυτές, οι οποίες ανέρχονται στις 80 είχαν γίνει μέσω υπολογιστή και γλώσσα που μιλούσαν οι ανήλικοι ήταν ελληνική. Επιπλέον,  ο 42χρονος είχε τοποθετήσει κάμερα σε σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή απόκρυφων σημείων του σώματος τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους εφήβους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ