Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ 45 γρ. ΚΤΨ, αριθμού παρτίδας lot 24/20/50/35071004/0, με ημερομηνία ανάλωσης 12/06/2021 και ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 12/06/2020, που παράγεται από την εταιρεία «ΦΑΕΘΩΝ Α.Β.Ε.Ε.» και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε η ΠΑΡΟΥΣΙΑ του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
10 ώρες πριν
Μενίδι: Επί 50 λεπτά περίμενε την 40χρονη κάτω από το σπίτι της – Η φονική ενέδρα και τα ντοκουμέντα
30 λεπτά πριν
Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας
2 ώρες πριν