Κηδεία Κώστα Βουτσά: Ο συγκινητικός επικήδειος του Κώστα Μπακογιάννη – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε αποχαιρετά ολόκληρη η πόλη. Ολόκληρη η χώρα και οι Έλληνες. Πάντοτε ως το τέλος νέος, χαρούμενος, χαμογελαστός, ετοιμόλογος” τόνισε στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, για τον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά.

“Θα σε τιμούμε εις το διηνεκές. Αποχαιρετούμε την αιώνια εφηβεία σου. Αποχαιρετούμε τον Κώστα, τον Κωστάκη, τον Κλέαρχο. Όλους τους ρόλους σου… Ο άνθρωπος που έμεινε ως το τέλος πάνω στη σκηνή. Από εσωτερική ανάγκη… Βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει.. Τι να πει κανείς για τον Κώστα Βουτσά; Η φτώχια κάνει καλό στον άνθρωπο είχες πει, γιατί τον κάνει να δουλέψει…. Δεν θα σταματήσεις να μπαίνεις μέσα στα σπίτια μας… Είσαι ο ήρωας που θα αγαπάμε πάντα, γιατί είσαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Θα κρατήσουμε βαθιά χαραγμένη τη φιλοσοφία της ζωής σου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους που πονούν βαθιά. Σε ευχαριστούμε και σε αυτήν σου την παράσταση υποκλινόμαστε όλοι… Καλό σου ταξίδι” είπε συγκινημένος ο κ. Μπακογιάννης.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν εκτός από τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος συγγραφέας και κριτικός θεάτρου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας,, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Νίκος Γαλανός ηθοποιός κι εκπρόσωπος από το Σωματείο Πνευματικών Δικαιωμάτων «ο Απόλλωνας», η συνεργάτιδά του ηθοποιός Μιμή Ντενίση, ο Δημήτρης Λιγνάδης καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, η κόρη του Νικολέτα και ο Ανθιμος Ανανιάδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ