• Σοκ 400 κιλών

  7:36 μμ, Δευτέρα 13 Αυγ 2012 7:36 μμ, Δευτέρα 13 Αυγ 2012

  Ο 49χρόνος Σερήφ Σιαχίν Μουσταφά από την Κομοτηνή ζυγίζει σχεδόν 400 κιλά και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια...

  Καθηλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του, έχοντας στο πλευρό του τη στήριξη της γυναίκας και των πέντε του παιδιών, που έχουν αναλάβει να τον φροντίζουν καθημερινά.

  Όπως εξηγεί ο ίδιος, έχει πάνω από δύο χρόνια να βγει από το σπίτι του, ενώ δεν υπάρχει νοσοκομείο το οποίο να μπορεί να τον εξετάσει, καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχα κρεβάτια για να νοσηλευτεί και ως εκ τούτου πηγαίνει με φορτοταξί στο νοσοκομείο, όπου τον εξετάζουν πάνω σε αυτό, πριν επιστρέψει στην οικία του.
  «Κανένας στην οικογένεια μου δεν εργάζεται και τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ, ούτε να περπατήσω», εξηγεί ο ίδιος. «Εδώ και τέσσερις μήνες μου έχουν κόψει και τη σύνταξη που μου έδιναν, δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχουμε πληρώσει το ρεύμα και πολύ φοβάμαι ότι θα μας το κόψουν», εξηγεί, τη στιγμή που ο ίδιος χρησιμοποιεί μηχάνημα παροχής οξυγόνου.
  «Κανένας δεν ενδιαφέρεται. Ούτε ο Μουφτής ήρθε να με δει ούτε ο Χατζηοσμάν, λένε ότι θα βοηθήσουν αλλά δεν κάνουν τίποτα και σε λίγες ημέρες έχουμε τη θρησκευτική μας γιορτή. Αλλά έτσι είναι, όταν είσαι φτωχός κανένας δεν ενδιαφέρεται» αναφέρει ο Σερήφ, για να καταλήξει πως ο ίδιος περιμένει τη βοήθεια του κράτους, ζητώντας αρχικά να του χορηγηθεί εκ νέου η σύνταξή του και παράλληλα να του προσφερθεί η κατάλληλη ιατροφαρμακευτική βοήθεια που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.
  ΠΗΓΗ: www.thrakitoday.com
  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα