Χειμωνιάτικο το σκηνικό σήμερα με χαμηλές θερμοκρασίες – Πού θα βρέξει

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές με σποραδικές βροχές στα δυτικά σήμερα Δευτέρα. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες, πρόσκαιρα τοπικά στο νότιο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με βαθμιαία εξασθένηση .Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ στο Ιόνιο σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά και τα νότια μέχρι το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αρχικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Γρήγορα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ