Νέες πληροφορίες για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας – Στο βιβλιάριό της έγραφε ότι ήταν αλλεργική – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κατερίνη από το θάνατο της 29χρονης Άννας που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ που υπέστη από τη χορήγηση αντιβιοτικού λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έδωσαν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Οι συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Γ. Παναγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της οικογένειας του θύματος, η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι έχει αλλεργία στη συγκεκριμένη αντιβίωση και τα παράγωγά της.

Επισήμανε μάλιστα πως η οικογένεια της 29χρονης θα κινηθεί νομικά καθώς ήταν προγραμματισμένος ο τοκετός της και οι γιατροί έπρεπε να είχαν πάρει ιστορικό. Επίσης, ανέφερε ότι η οικογένεια θα ορίσει και δικό της ιατροδικαστή.

Εντός της ημέρας θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας από ιατροδικαστή που έχει διοριστεί, ενώ η οικογένεια θα αναθέσει και σε δικό της ιατροδικαστή να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα για το θάνατο της 29χρονης, όπως τόνισε η δικηγόρος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και το υπουργείο Υγείας, που έδωσε εντολή ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα. Ήδη διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο Κατερίνης. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ