Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών – Έσπασε τις μπάρες των διοδίων και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί έληξε η κινηματογραφική καταδίωξη ενός διακινητή μεταναστών, σήμερα το πρωί, στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος Ιρακινός μετέφερε παράνομα 12 αλλοδαπούς, με αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στον κόμβο Βαγιοχωρίου στην Εγνατία Οδό, να κινείται από την Καβάλα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Στα διόδια της Ανάληψης, ο οδηγός-διακινητής δεν δίστασε να σπάσει τις μπάρες και στη συνέχεια να παραβιάσει ερυθρούς σηματοδότες και να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Κάποια στιγμή, ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει πεζή, ωστόσο συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη. Ταυτόχρονα και εννέα εκ των μεταναστών επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, που προσέτρεξαν για συνδρομή.

Στο χώρο των αποσκευών του οχήματος εντοπίστηκαν κρυμμένοι ακόμη τρεις μετανάστες.

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ