Νέα στοιχεία στην υπόθεση του καθηγητή μουσικής που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 9χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της καταγγελλόμενης ασέλγειας, σε βάρος ενός 9χρονου αγοριού, από καθηγητή μουσικής στον Κορυδαλλό.

Όπως μετέδωσε το Star, ο ίδιος ο καθηγητής ισχυρίζεται πως η μητέρα του 9χρονου και ο σύντροφός της τον κατήγγειλαν για ασέλγεια, προκειμένου να κρύψουν ότι τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού ο καθηγητής αποπειράθηκε να το κακοποιήσει σεξουαλικά στο τρίτο μάθημα μέσα στο σπίτι του. Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει και τα είπε όλα στον πατέρα του, ο οποίος πήγε στο σπίτι του καθηγητή και τον ξυλοκόπησε. Η υπόθεση έφθασε στην αστυνομία και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Ο καθηγητής όμως δίνει μία άλλη διάσταση στα γεγονότα. «Με κατήγγειλαν ψευδώς γιατί προηγουμένως η μάνα και ο σύντροφός της μαζί με έναν άλλο άντρα μπήκαν στο σπίτι μου και με λήστεψαν, αφαιρώντας πέντε πολύτιμες κιθάρες η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ» υποστήριξε. Ο ίδιος συνέχισε: «Είναι ψέματα ότι ο πατέρας του παιδιού με χτύπησε. Αυτός που με χτύπησε είναι ο σύντροφος της μητέρας ο οποίος και με λήστεψε. Για να καλύψουν την άγρια ληστεία σε βάρος μου πήγαν και κατήγγειλαν ψευδώς ότι ασέλγησα στο παιδί. Από την άγρια συμπεριφορά τους κινδύνευσε η ζωή μου. Ο σύντροφος της μητέρας μου έβγαλε και όπλο».

Η καταγγελία έγινε αρχές Νοεμβρίου και ο καθηγητής μετά τον ξυλοδαρμό υπέβαλε μήνυση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν πιστοποίησε κακοποίηση. Ο καθηγητής μουσικής προφυλακίστηκε πριν από δύο ημέρες με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά αρνείται κάθε κατηγορία. Έχει αναπηρία 80% και παραμένει σε νοσηλεία από τα τραύματα που έχει υποστεί μετά τον ξυλοδαρμό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ