Προσήχθη ο γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τα πανό σε τρόλεϊ και λεωφορεία

Στην προσαγωγή του γραμματέα Σπουδάζουσας Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, λόγω των χάρτινων πανό που κόλλησαν φοιτητές, φοιτήτριες και μέλη του BLOCO Ριζοσπαστικής Αριστερά σε τρόλεϊ και λεωφορεία.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, αναφέρουν πως έκαναν “έναν ακτιβισμό με αφορμή τόσο τα γεγονότα καταστολής την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ όσο και εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου” και δημοσιεύουν σχετικές φωτογραφίες.

Σε ανακοίνωσή της, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για “παράνομη προσαγωγή του γραμματέα Σπουδάζουσας Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ” και καταγγέλλει πως “η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στο δόγμα καταστρατήγησης των δημοκρατικών ελευθεριών και στοχοποίησης των νέων ανθρώπων, απέδειξε για άλλη μια φορά το ακροδεξιό της πρόσωπο. Στο τέλος της δράσης, αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο του Ε.Λ., μέλους του BLOCO και γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, και τον προσήγαγαν αδικαιολόγητα”.

“Η απάντηση μας θα είναι ο δρόμος. Η απάντηση μας θα είναι ο μαζικός αγώνας, απέναντι σε αυτούς που στοχοποιούν τη νέα γενιά και καταστρατηγούν τα δικαιώματά της”, τονίζεται στην ανακοίνωση όπου απευθύνεται κάλεσμα σε νέους και νέες “να δώσουν μαζικά το παρόν στις τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ