Μυστήριο με τον νεκρό άνδρα στο Μοναστηράκι – ΦΩΤΟ αναγνώστη – Προσοχή σκληρές εικόνες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος -μέρα μεσημέρι- σε ένα από τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, μέσα στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.

Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια του κόσμου που βρισκόταν στον σταθμό.

Πολίτες και ένας νοσηλευτής που ήταν εκεί τυχαία του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά εξέπνευσε.

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας μαχαιρώθηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γιατροί είπαν στους αστυνομικούς πως δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Επιπλέον, σύμφωνα και με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι». Σημειώνεται πως ο άνδρας κινείτο βοηθούμενος από περιπατητήρα (πι).

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ