Τι λέει στο enikos.gr o διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για το αιματηρό επεισόδιο σε λύκειο της Αμαλιάδας

Για το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας μίλησε στο enikos.gr, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλος.

Αναφερόμενος στο αιματηρό επεισόδιο, ο κ. Δημητρέλος επισήμανε ότι όλα αυτά συνέβησαν στο πρώτο διάλειμμα όταν οι δύο μαθητές διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ο ένας μαθητής έφερε χτύπημα στην ωμοπλάτη και τον αγκώνα του συμμαθητή του με αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητρέλος, στον τραυματισμένο μαθητή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

«Έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, αποφύγαμε τα χειρότερα», πρόσθεσε ο κ. Δημητρέλος επισημαίνοντας ότι «είναι ένα λυπηρό γεγονός για τη σχολική κοινότητα».

Επίσης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας διευκρίνισε ότι «δεν είχε υπάρξει παρόμοιο περιστατικό μέσα στο σχολικό χώρο και πως οι δυο μαθητές δεν είχαν εκδηλώσει καμία παραβατική συμπεριφορά».

Τέλος, ο κ. Δημητρέλος τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τη σχολική μονάδα αλλά και τους εμπλεκόμενους μαθητές με οτιδήποτε χρειαστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ