Το μεροκάματο του τρόμου για οδηγό ταξί – Τον χτύπησαν με σφυρί και πήγαν να τον πνίξουν με ζώνη για να τον κλέψουν

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ανδρών από τη Ρουμανία έζησε ένας 59χρονος οδηγός ταξί από την Μεσσαρά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι δύο άνδρες τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του, όταν έσφιξαν γύρω από το λαιμό του μία ζώνη μέσης για να του πάρουν 50 ευρώ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι έφθασαν πολύ γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών, 23 ετών, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Ο 59χρονος μετέβη σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δύο Ρουμάνοι κάλεσαν ταξί προκειμένου να μεταβούν από το Πετροκεφάλι σε ένα καφενείο στις Μοίρες. Επιβιβάστηκαν και ζήτησαν από τον οδηγό να κινηθεί από συγκεκριμένη διαδρομή μέσα από χωματόδρομους. Με τον έναν Ρουμάνο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού και τον συνεργό του στο πίσω κάθισμα, δεν ήταν δύσκολο να τον απειλήσουν. Ο άνδρας που καθόταν στη θέση του συνοδηγού έβγαλε από το μπουφάν ένα σφυρί με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι. Το ταξί, όπως περιγράφουν περίοικοι, έκανε ζιγκ-ζαγκ και αυτό θορύβησε κάποιους κατοίκους που θεώρησαν σκόπιμο να καλέσουν την Αστυνομία. Ο Ρουμάνος που καθόταν στο πίσω κάθισμα, χρησιμοποίησε μία ζώνη και την έσφιξε γύρω από τον λαιμό του 59χρονου.

Το μαρτύριο του τελείωσε σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό και αφού είχαν ξεσηκωθεί κάτοικοι και Αστυνομία. Άνδρες του Α.Τ. Φαιστού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ