Η γιαγιά με τα τερλίκια απώθησε επίδοξο ληστή με… τη μαγκούρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Επίδοξος ληστής προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι στο οποίο διαμένει η «γιαγιά με τα τερλίκια» με τον ηλικιωμένο σύζυγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, το μεσημέρι της Δευτέρας η 90χρονη Σουζάνα άκουσε έναν θόρυβο στην πόρτα. Όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα, ήρθε αντιμέτωπη με έναν ληστή ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη κουκούλα. Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο άγνωστος άνδρας είχε στο ένα του χέρι ένα ψεύτικο όπλο και στο άλλο ένα κατσαβίδι.

Ο ληστής όταν αντίκρισε το ηλικιωμένο ζευγάρι τους είπε με νοήματα να του δώσουν τα κοσμήματα. Όμως, η γιαγιά Σουζάνα αντιστάθηκε, άρχισε να φωνάζει και με τη μαγκούρα της άρχισε να σπρώχνει την πόρτα. Ο ληστής στη θέα των δύο ηλικιωμένων που φώναζαν και έσπρωχναν την πόρτα με τις μαγκούρες τους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι.

«Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι πήγαν να κλέψουν τη μαμά με κατσαβίδι και πιστόλι. Νόμιζαν ότι δεν είναι κανείς μέσα κι άρχισαν να χτυπούν δυνατά. Η γιαγιά άνοιξε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σπιτονοικοκύρης. Μπήκε αυτός μέσα, άρχισε να φωνάζει η γιαγιά, σηκώθηκε και ο παππούς και τον ανάγκασαν να φύγει» είπε η κόρη της γιαγιάς Σουζάνας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ