Στα κάγκελα οι Θρακιώτες

Άλλοι 300 περίπου λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας εν κρυπτώ για ακόμη μια φορά, στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης.

Παρότι πλήθος διαδηλωτών παραμένει από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, επιχειρώντας να αποτρέψει την έλευση των λεωφορείων που μετέφεραν λαθρομετανάστες, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς τα λεωφορεία για ακόμη μια φορά έφτασαν στο κτήριο της σχολή από την πίσω πλάγια πόρτα. Πλέον, οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εντός της σχολής έχουν εξαντλήσει τα σε χωρητικότητα όρια της Αστυνομικής Σχολής, και ως εκ τούτου ήδη εξετάζονται το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν και άλλοι χώροι των κτηρίων της σχολής ώστε να φιλοξενηθούν και εκεί λαθρομετανάστες.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν επεισόδια έξω από την οικία του βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κου Αλέξανδρου Κοντού με διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα τόσο κατά του βουλευτή όσο και κατά του πολιτικού συστήματος και της έλευσης λαθρομεταναστών στην περιοχή. 

Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής για το ζήτημα της δημιουργίας και λειτουργίας κέντρων υποδοχής μεταναστών στις Αστυνομικές Σχολές της Θράκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ