H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Πολιτική χρεωκοπία!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στη “βροχή παραιτήσεων σε κυβέρνηση και κόμματα”. Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα επισημαίνει ότι “οι ισχυροί κλυδωνισμοί στο πολιτικό σύστημα φέρνουν πιο κοντά τις κάλπες” και αποκαλύπτει ότι ο Λ.Παπαδήμος “ετοιμάζει μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα με τεχνοκράτες”.

Σε ρεπορτάζ με τίτλο: “Και επίτροπος από την πίσω πόρτα” η εφημερίδα σημειώνει ότι “παραδίδουν το… ταμείο στους δανειστές”, καθώς ο Ολι Ρεν “στέλνει τον Ματίας Μορς στην Αθήνα, με εντολή να ελέγχει έσοδα και δαπάνες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Μνημόνιο” για τους ανίκανους! Αναφέρεται στο γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία δείχνει αποφασισμένη να αλλάξει όλους και όλα, δημιουργώντας το δικό της “Μνημόνιο”.

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Ολόκληρο τον φάκελο με τις αναφορές των δύο οικονομικών εισαγγελέων για τις πιέσεις που δέχονται από υπουργούς και ανώτατους δικαστικούς.

– Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στέλνει μήνυμα διαγραφής στα στελέχη του ΛΑΟΣ που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.

– Ο Κώστας Σκανδαλίδης με συνέντευξή του ζητεί άμεση αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

– Καταρρέει και το τελευταίο άλλοθι του Ακη: Πέταξε στα σκουπίδια εισηγήσεις του Πολεμικού Ναυτικού για την αγορά φθηνότερων υποβρυχίων.

– Εισαγγελική έρευνα για τα “ιερά” οικόπεδα του Νίκου Πατέρα. Στο “μικροσκόπιο” της Δικαιοσύνης η νομιμότητα της πώλησης δύο ακινήτων της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Νέος έρωτας για τον Αντώνη Σρόιτερ!

– Τσεκούρα-Παπαλουκάς: Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική – Τον Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο σταρ της Μακάμπι και το εντυπωσιακό μοντέλο.

– Πέτρος Κωστόπουλος: “Εχω κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο. Μέχρι βλακείας”!

– Καυτές εμφανίσεις με σέξι φορέματα: Η Δούκισσσα Νομικού και η Βίκυ Καγιά έβαλαν φωτιά στην πασαρέλα του λαμπερού event Madwalk.

– Νίνα Λοτσάρη: “Αν φύγει ο έρωτας έρχεται το διαζύγιο”.

– Χριστίνα Στεφανίδη: Είπε το “ναι” στον Κονέ – Η πρόταση γάμου στο εικοσάχρονο μοντέλο από τον νεαρό άσο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

– Εριέττα Κούρκουλου: Η φοιτητική ζωή στο Λονδίνο και το τατουάζ για τον πατέρα της.    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ