Λοβέρδος κατά Τσίπρα: Δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «δεν ντρέπεται τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα».

«Μία φράση θέλω να πω. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κ. Τσίπρας όριο στη δημαγωγία, το ψέμα και την αναισχυντία δεν έχει. Συνεπώς δεν μας ξαφνιάζει ότι και αν λέει, όσες φορές και αν το λέει. Απόψε, όμως, έκανε κάτι πάρα πολύ προσβλητικό, που προσβάλλει πρώτα απ’ όλα τον ίδιο ως πολιτικό αρχηγό», είπε αρχικά ο κ. Λοβέρδος.

Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε ο φάκελος από την Αμερική και κατατέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα στη Βουλή αυτό που μας διάβασε εδώ ως ανακάλυψη και ως εφεύρημα το είχαμε δει. Και περί τίνος πρόκειται κ. Πρόεδρε; Ό,τι είπαν οι κουκουλοφόροι στην Αθήνα τα λέγανε και στην Αμερική. Τα ίδια πρόσωπα που τα έλεγαν εδώ με κουκούλα πήγαν και τα έλεγαν και εκεί. Για ποιο σκοπό; Για να πάρουν χρήματα από πιθανή καταδίκη της Novartis στην Αμερική από τη σχετική αποζημίωση. Για ποσοστά πήγαν.

Το FBI, όμως, διευκρίνισε ότι ουδέποτε διεξήγαγε έρευνα για Έλληνα πολιτικό. Όσα παρουσίασε εδώ ως FBI είναι τα προϊόντα όλης αυτής της αθλιότητας με τους κουκουλοφόρους από τους οποίους ο ίδιος προσπάθησε να ωφεληθεί».

«Κύριε πρόεδρε είναι σκευωρία και αυτό που απέδειξε σήμερα για μία ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας είναι ότι δεν έχει κόφτη. Δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία. Δεν ντρέπεται τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ