Διακινητής μεταναστών έπεσε στις μπάρες των διοδίων για να διαφύγει τη σύλληψη

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη και η σύλληψη ενός 23χρονου στην περιοχή των Ευζώνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, o 23χρονος προκάλεσε φθορές στις μπάρες των διοδίων Ευζώνων, μετά από επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του, όταν εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να μεταφέρει 12 αλλοδαπούς, 7 εκ των οποίων στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος ο οποίος κινούνταν με ΙΧ επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στην περιοχή των Ευζώνων, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, ακολουθούμενος από τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα ενώ κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε και επιτέθηκε σε αστυνομικό τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, καθώς και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ