Σας ενδιαφέρει – Κάντε αυτή την αλλαγή στο ψυγείο σας για να χάσετε κιλά

Θέλετε να χάσετε κιλά αλλά βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία προετοιμασίας; Τότε πρέπει να ακολουθήσετε επειγόντως το παρακάτω έξυπνο τρικ.

Πολύς κόσμος αναφέρει πως το πιο δύσκολο πράγμα όταν θέλει κανείς να χάσει κιλά είναι να οργανώσει την καθημερινή του διατροφή. Οι πιο πολλοί από εσάς γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλειά και εκείνη την ώρα δύσκολα μπορείτε να καθίσετε να ασχοληθείτε και να φτιάξετε κάτι υγιεινό να φάτε. Έτσι καταλήγετε να τρώτε ό,τι βρείτε μπροστά σας.

Το snack station είναι μια τάση που ακολουθούν πολλοί food bloggers. Τι πρέπει να κάνετε; Βρείτε ένα πλαστικό μεγάλο δοχείο ή τάπερ και βάλτε μέσα σε αυτό σακουλάκια τροφίμων που περιέχουν διαφόρων ειδών υγιεινά σνακ. Βάλτε μίνι γιαουρτάκια, φρούτα, αγγούρια, καροτάκια, μπάρες και υγιεινά cookies. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είναι όλα πλυμένα και έτοιμα προς κατάποση. Αφιερώστε ένα απόγευμα Κυριακής και προετοιμάστε όλα τα σνακ της εβδομάδας που ξεκινάει. Πλύντε φρούτα και λαχανικά της επιλογής σας, κόψτε τα όπως σας αρέσει να τα τρώτε και στεγνώστε τα καλά με χαρτί κουζίνας. Αν τα βάλετε νωπά μέσα στα σακουλάκια θα χαλάσουν πριν προλάβετε να τα φάτε.

Έπειτα, αποθηκεύστε τα σε σακουλάκια και έχετε τα έτοιμα για όλες εκείνες τις φορές που θα θέλετε σαν τρελοί να βάλετε κάτι στο στόμα σας. Αυτή η τόσο απλή λύση θα σας σώσει από περιττά τσιμπολογήματα και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος χωρίς καν να το καταλάβετε.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Πηγή: spirossoulis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ