Σοκ στην Σκιάθο: Τουρίστας υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και σκότωσε τη σύζυγό του – ΒΙΝΤΕΟ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Σκιάθο όταν ένας 61χρονος παρέσυρε και σκότωσε τη σύζυγό του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Πανόραμα της Σκιάθου στις 2:30 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, είχε βγει για διασκέδαση και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η Αγγλίδα τουρίστρια στην προσπάθεια της να γυρίσει στο σπίτι τους φέρεται να λιποθύμησε, λόγω μέθης, πέφτοντας έτσι στο αγροτικό οδόστρωμα στον εξωτερικό χώρο της οικίας .

Ο Άγγλος τουρίστας εκείνη την στιγμή είχε μεταβεί στο αυτοκίνητο τους με σκοπό να εισέλθει στο οίκημα χωρίς όμως να προσέξει την πεσμένη στο έδαφος σύζυγο του πέρασε από επάνω της με το αυτοκίνητο , με αποτέλεσμα να επέλθει μοιραίος θάνατος και η 58χρονη Αγγλίδα να χάσει την ζωή της .

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κέντρου υγείας Σκιάθου στο οποίο μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς είχε το τραγικό γεγονός

Ο 61χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ