Πέθανε ο εθελοντής δασοπυροσβέστης που συμμετείχε στην κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι – Τι δήλωσε ο γιος του – ΒΙΝΤΕΟ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο εθελοντής πυροσβέστης του Νέου Βουτζά και ιδρυτής Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών της περιοχής. Ο Γιάννης Δαμιανόγλου που είχε χάσει το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Κυριακής όταν το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαινε ντεραπάρισε στη Νέα Μάκρη.

Η εθελοντική δασοπυρόσβεση ήταν όλη του η ζωή καθώς μέσα στο πυροσβεστικό ένιωθε σαν στο σπίτι του. Όμως, μέσα σε αυτό το πυροσβεστικό η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, καθώς το βράδυ της Κυριακής επιστρέφοντας στη βάση έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε στροφή της λεωφόρου Διονύσου. Το όχημα αναποδογύρισε, τραυματίζοντας τον ίδιο και τη συνοδηγό που βρισκόταν μαζί του.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ο εθελοντής πυροσβέστης υπέκυψε στα τραύματα του.

“Πήγα εκεί και αντίκρισα το αυτοκίνητο ντεραπαρισμένο στο πλάι του δρόμου. Έφυγε πάνω σε αυτό το οποίο αγαπούσε. Έφυγε πάνω στο πυροσβεστικό. Η κακιά η ώρα”, είπε ο γιος του μιλώντας στο STAR.

Κάτοικοι της περιοχής αποκάλεσαν τον άτυχο άνδρα την “ψυχή” του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ