Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ έπειτα από αστυνομική επιχείρηση – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων, που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 37χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες και παρακολουθήσεις της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, που διερευνούσε την υπόθεση.

Αφού εντόπισαν τον προμηθευτή, οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, μέχρι που έφτασαν σε μια αποθήκη που διατηρούσε στα Καμίνια του Πειραιά, όπου συγκέντρωνε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και από εκεί τα μετέφερε με αυτοκίνητο και τα διοχέτευε σε αλλοδαπούς, οι οποίοι με τη σειρά τους τα διέθεταν προς πώληση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Σε οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αποθήκη, συνελήφθη ο 37χρονος, ενώ εντός του κτιρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 16.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 2.000 πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων. Επίσης εντοπίστηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τη μεταφορά τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην προμήθεια και εμπορία λαθραίων τσιγάρων και για το λόγο αυτό η έρευνα συνεχίζεται, ώστε να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς του και οι διασυνδέσεις του με άλλα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ