Ομολόγησε η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Ομολόγησε την πράξη της η 19χρονη, που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της, σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η γυναίκα προσήχθη στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου σύμφωνα με το ant1news.gr παραδέχτηκε ότι άφησε το μωρό της, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να αποφασίσει τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη είναι Ελληνίδα, διέμενε με τη γιαγιά της στην περιοχή.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές αρχές είχαν σκιαγραφήσει εξ αρχής το προφίλ της, διενεργώντας έρευνες πόρτα – πόρτα και συλλέγοντας πληροφορίες για νεαρή γυναίκα που πιθανόν να είχε πάρει βάρος τον τελευταίο καιρό ή να εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Οδηγήθηκαν στα ίχνη της 19χρονης, συλλέγοντας ονόματα αλλά και αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπου διακρίνεται η νεαρή γυναίκα να φιλάει το βρέφος δύο φορές και στη συνέχεια να φεύγει χωρίς αυτό.

Το βρέφος εντοπίστηκε από 19χρονο φοιτητή τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ. Έφερε ακόμα το ειδικό κλιπ στον ομφάλιο λώρο του, κάτι που υποδηλώνει ότι η μητέρα είχε γεννήσει σε μαιευτήριο. Ήταν καθαρό και περιποιημένο, φαινόταν προσεγμένο και ταϊσμένο, ενώ έπειτα από την εξέτασή του από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ