Το “αντίο” του Νίκου Χατζηνικολάου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το δικό του αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Ήταν 8 το πρωί όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ο Διονύσης Τσακνής για να μου πει ότι ο Λαυρέντης μας “έφυγε”. Και δεν είναι φάρσα, από αυτές που του άρεσε να κάνει. Δεν είναι αστείο… Ο Λαυρέντης “έφυγε”. Ένας από τους πιο χαρισματικούς τραγουδοποιούς, ένας από τους πιο υπέροχους και αισθαντικούς τραγουδιστές της γενιάς μας. Ένα ταλέντο, ένας επαναστάτης. Ένας πραγματικός επαναστάτης, όχι στα λόγια αλλά επαναστάτης στον τρόπο, με τον οποίο ζούσε. Μια ψυχάρα. Μια ψυχή εκπληκτική. Και έφυγε πολύ νέος. Μας αιφνιδίασε, όπως πάντα του άρεσε να κάνει. Μας αιφνιδίασε για άλλη μια φορά με την έξοδό του από τη σκηνή, που κανένας δεν την περίμενε και που προκάλεσε σε όλους μας μεγάλο σοκ. Οι φίλοι του αλλά και όλη η Ελλάδα, πενθούν από σήμερα το πρωί αυτή τη μεγάλη απώλεια για τη μουσική σκηνή αλλά και την προσωπική τους απώλεια. Χάθηκε μια μεγάλη καρδιά. Ένας σημαντικός άνθρωπος, μια καλή ψυχή, μια ψυχούλα”.

“Την Παρασκευή ήταν η συναυλία του στον Βόλο, εκεί γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου και εκεί χαιρέτησε. Προετοιμαζόταν αύριο μαζί με τον φίλο του, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, να κάνουν μια μεγάλη συναυλία, ένα πάρτι στο Ηρώδειο για να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά δεν πρόλαβε”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ