Γεωργιάδης: «Θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις γιατί τις πιστεύουμε, γιατί τις έχει ανάγκη η Ελλάδα»

«Θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις, γιατί τις πιστεύουμε, γιατί τις έχει ανάγκη η Ελλάδα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας σε επίσημο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα «πεινάει» για «να πάει μπροστά» και ότι «δεν έχει χρόνο για χάσιμο».

«Σήμερα ο ελληνικός λαός απολαμβάνει μια κυβέρνηση, που έχει απόλυτα σταθερή θητεία και όλοι ξέρουμε ότι εκλογές δε θα γίνουν νωρίτερα από το 2023» είπε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι αυτό σημαίνει πολιτική σταθερότητα, που ευνοεί την επιχειρηματικότητα. Συνέχισε, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης κατάφερε να επικρατήσει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και πρόσθεσε : «Αυτό αποτελεί μια τεράστια ευθύνη για όλους μας. Να μην αφήσουμε αυτή την ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη. Για αυτό και κινούμαστε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα μπορούμε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να εκλεγεί πρωθυπουργός λέγοντας, ταυτόχρονα, «προεκλογικά, τα σωστά πράγματα» και εξήγησε:

«Εμείς είπαμε στον ελληνικό λαό προεκλογικά : ψηφίστε μας να επιταχύνουμε τις αποκρατικοποιήσεις, για να κάνουμε την Ελλάδα επιχειρηματικά φιλική χώρα, ψηφίστε μας για να μην τσακωθούμε με τους ευρωπαίους εταίρους μας…. να βρούμε τρόπο να βρείτε καλές δουλειές, ολοκληρωμένες, στον ιδιωτικό τομέα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Και έχουμε σκοπό, είμαστε παθιασμένοι σε αυτό, να τιμήσουμε τις προεκλογικές μας υποχρεώσεις και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού… Να είστε βέβαιοι, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και ότι θα καμαρώσουμε μια λαμπρή Ελλάδα τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ