Αυτή είναι η νέα εφαρμογή του Facebook για να βρείτε το… ταίρι σας – ΦΩΤΟ

Εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο εμπιστεύονται το Facebook για να επικοινωνούν με φίλους και να κάνουν νέες γνωριμίες. Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε μία νέα εφαρμογή για όσους αναζητούν το ταίρι τους, το Facebook Dating, το οποίο αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε ενήλικες και το προφίλ που δημιουργεί κάποιος ενδιαφερόμενος είναι ξεχωριστό από αυτό που χρησιμοποιεί στο Facebook. Επιλέγει ποιες φωτογραφίες επιθυμεί να μοιραστεί, ενώ τα στοιχεία που δίνει για να βρει το… ταίρι του παραμένουν «εμπιστευτικά», όπως διαβεβαιώνει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτογραφιών και stories από το Instagram, ενώ η λειτουργία “Secret Crush” φιλοδοξεί να συνδέσει άτομα που έχουν έναν… κρυφό πόθο ο ένας για τον άλλον, λαμβάνοντας μία σχετική ειδοποίηση.

Την Πέμπτη το Facebook Dating έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ, ενώ είναι διαθέσιμο σε άλλες 19 χώρες του κόσμου: Αργεντινή, Βιετνάμ, Βολιβία, Βραζιλία, Γουιάνα, Εκουαδόρ, Καναδάς, Κολομβία, Λάος, Μαλαισία, Μεξικό, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Περού, Σιγκαπούρη, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες και Χιλή. Στην Ευρώπη αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2020.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ