Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Με απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, ο 28χρονος -στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων – που φέρεται να σκότωσε και να εγκατέλειψε στο δρόμο την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της, αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε ότι ο 28χρονος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος, κάτι που έγινε την νύχτα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες Πλημμεληματικού βαθμού.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία η οποία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία.

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως σχετικά με τον τρόπο που η 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της, βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 28χρονος τους θέρισε κυριολεκτικά και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου άγνωστο για ποιους λόγους έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου εκινείτο η 67χρονη γιαγιά, κρατώντας το βρέφος.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τους δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.

Στη συνέχεια ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος, όπου και τον συνέλαβαν.Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ