Θρήνος για τον 29χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο στην Πάτρα – Το Σάββατο το τελευταίο “αντίο”

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 29χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από το σπίτι του στην Πάτρα όταν ξέσπασε φωτιά.

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο θα πουν οι δικοί του άνθρωποι το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. Οι γονείς, τα αδέλφια του, τα παιδιά του και η σύζυγός του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η φωτιά ξέσπασε στις 6.45 το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.Με πληροφορίες από patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ