Η στιγμή της σύλληψης ληστή τράπεζας στην Πάργα – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες από τη στιγμή της σύλληψης του δραπέτη των φυλακών που λήστεψε μαζί με έναν συνεργό του τράπεζα στην Πάργα εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 35χρονος αναγνωρίστηκε από αξιωματικό της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος που ήταν εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε τους συναδέλφους του. Λίγα λεπτά αργότερα του περνούσαν χειροπέδες.

Ενεργοποιήθηκε αμέσως η ομάδα ΔΙΑΣ με τις υπόλοιπες ομάδες της Ασφάλειας που δούλευαν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, επέλεξαν το καλύτερο σημείο που θα μπορούσαν να συλλάβουν το συγκεκριμένο άτομο.

Όπως φέρεται να είπε ο 35χρονος, ο συνεργός του του είπε να μείνει σε ένα κρησφύγετο στην Πρέβεζα.

Οι αστυνομικοί στο σπίτι που χρησιμοποίησε ως κρησφύγετο ο δραπέτης βρήκαν κρυμμένο στο καλαθάκι της τουαλέτας ένα όπλο και 8.240 ευρώ και 100 δολάρια μέσα στο στρώμα.

Ο 35χρονος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Πάτρας τον περασμένο Ιανουάριο και δεν επέστρεψε ποτέ, μαζί με τον 31 ετών συνεργό του ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας σε τράπεζα στην Πάργα, πήραν περίπου 27.000 ευρώ, πυροβόλησαν μία φορά και διέφυγαν με αυτοκίνητο του δήμου Πρέβεζας για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ