Πατέρας Τοπαλούδη: Η ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε να δικάσει τους κατηγορούμενους και για βασανισμό – ΒΙΝΤΕΟ

“Αν κάποιος γονιός βρισκόταν στην ίδια θέση με εμάς τι θα σκεφτόταν για τα μαρτύρια που πέρασε η κόρη μας στα χέρια τους;”, δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, σχολιάζοντας τα σοκαριστικά στοιχεία από το βούλευμα πλημμελειοδικών Ρόδου, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, τόνισε πως η ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε να δικάσει τους κατηγορούμενους και για άλλη ποινή, αυτή του βασανισμού. “Η ποινή που θα θέλαμε εμείς δεν μπορεί να ειπωθεί”, πρόσθεσε. “Αυτό που θέλουμε εμείς για την αγαλλίαση της ψυχής της Ελένης είναι να επιβληθεί το μέγιστο της ποινής που υπάρχει στο ελληνικό δίκαιο” ανέφερε ακόμη.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι γονείς. “Κάποιοι προσπάθησαν να προστατέψουν τους δράστες. Δεν ξέρω εάν αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν ή να ανακτηθούν. Ηθικοί αυτουργοί, γενικά μιλώντας, είναι οι γονείς. Εμείς έχουμε καθήκον και υποχρέωση κανένα άλλο κορίτσι να μην έχει την τύχη της Ελένης. Οι βιαστές θα πρέπει να δικάζονται ως δολοφόνοι”, είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας και κατέληξε εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι “αν δεν ήταν το κορίτσι μας, θα ήταν ένα άλλο κορίτσι στη θέση της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ