Στον Εισαγγελέα ο 37χρονος που έπνιξε με σακούλα τον φίλο του – Τι είπε στους αστυνομικούς

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος που έπνιξε τον 35χρονο συγκάτοικό του με πλαστική σακούλα έπειτα από καβγά που είχαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται και να φωνάζουν μέσα στο διαμέρισμα που διατηρούσαν επί της οδού Αγραφιώτου στην περιοχή των δυτικών προαστίων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα στη συνέχεια φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το δράστη, ο οποίος τον χτύπησε με μανία στον τοίχο του σπιτιού και όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών βρήκε μία σακούλα μέσα από το σπίτι με την οποία έπνιξε τον συγκάτοικό του και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία για να τους πει τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα είχε το πρωί της Τετάρτης και άλλο ένα επεισόδιο με τον συγκάτοικό του, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων. Το μεσημέρι όμως η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να δολοφονήσει τον φίλο του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ο 37χρονος τους άνοιξε την πόρτα και τους είπε «εγώ τον σκότωσα».

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου όπου ομολόγησε επίσημα την πράξη του, αναφέροντας παράλληλα στους αστυνομικούς πως αντιμετωπίζει ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα.

«Το πρωί τσακωθήκαμε και δεν άντεξα και άρχισα να τον χτυπάω με μεγάλη δύναμη στον τοίχο» φέρεται να είπε ο 37 χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν στον τσακωμό.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του τα συγγενικά του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν τα αδέλφια του και ο πατέρας του, ο οποίος έφτασε στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου από τον Πύργο τις βραδινές ώρες.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ