Συγκλονίζει η μαρτυρία τουρίστριας για τον τραγικό θάνατο του πατέρα και του 2χρονου γιου του στη Χαλκιδική

“Όλα έγιναν ξαφνικά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν όλοι να τρέχουν, στην αρχή κάποιοι πίστευαν ότι είναι αστείο”, ανέφερε μία τουρίστρια από τη Μολδαβία που παραθέριζε στη Χαλκιδική και βρισκόταν στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους ο 39χρονος άνδρας από τη Ρωσία και ο δύο ετών γιος του όταν καταπλακώθηκαν από δέντρο.

“Πρόκειται για πραγματική καταστροφή” είπε η τουρίστρια, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της για το θλιβερό γεγονός. Η γυναίκα σημείωσε ότι όταν ξεκίνησε η κακοκαιρία όλοι έτρεξαν να σωθούν. “Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο, όλα ήταν σκοτεινά, δεν είχε ρεύμα. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε όλα τα δέντρα πεσμένα”.

“Λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε η βροχή, κάποιος άρχισε να φωνάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι κάτω από τα δέντρα, όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας προς τα εκεί για να δούμε τι συμβαίνει και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποιον (…) Ψάχναμε για περίπου δύο ώρες και ο άνδρας που τους εντόπισε, άρχισε να φωνάζει ότι ‘είναι εδώ’ και άμεσα ήρθε ασθενοφόρο, αστυνομία, όλοι”, ανέφερε η τουρίστρια και πρόσθεσε ότι στον αρχικό σχεδιασμό της οικογένειάς της, ήταν να περάσουν διακοπές λίγων ημερών στη Χαλκιδική, όμως έπειτα από αυτή τη θεομηνία θα επιστρέψουν στη Μολδαβία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ Πηγή ΦΩΤΟ: Thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ